Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lezzetli Yemekler Yapmak İçin Püf Noktaları
#1
Yemek yapmanın püf noktaları oldukça ufak ayrıntılarda gizlidir. Bu püf noktalarından faydalanarak tadına doyum olmayan yemekleri siz de rahatlıkla yapabilirsiniz.
Çorba Ve Sosların Kıvamını Un İle Güzelleştirin
Bir parça un ile en lezzetli ve kıvamlı çorbaları yapabilirsiniz.
Eti Doğru Şekilde Marine Edin
Eti Ayçiçek veya mısır yağı ile marine etmek yerine zeytinyağı kullanmak yemek yapmanın püf noktalarındandır.
Karnabaharı Un İle Haşlayın
Sevilen sebze karnabaharı haşlarken suyuna bir kaşık un koyun bu şekilde kokusunu duymayacaksınız.
Patates Fazla Tuzu Çeker
Yemek tarifi püf noktaları arasında belki de en bilineni tuzu fazla kaçan yemeğe kabuksuz yarım bir patates eklemektir.
Köftenin Ortasında Boşluk Oluşturun
Bu şekilde kıymanın suyunu kaybetmesine engel olabilirsiniz.
  


Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar:
1 Ziyaretçi

Sitemiz, 5651 sayıyı yasada tanımlanan “yer sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. ilgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz “uyar ve kaldır” sistemi ile çalışmaktadır. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, cezahakimi_60@hotmail.com adresimize mail atarak kaldırma talebi için bize ulaşabilirler.